De kop is eraf, dinsdagavond is weer begonnen

Nadat vorige week de klok weer op zomertijd staat en de laatste zwembadsessie is geweest, was het deze dinsdag dan tijd voor het hervatten van de dinsdagavond vaarsessies.

Om 18:00 stonden Fijs, Jan Pieter, Bryon en ondergetekende klaar om even wat golfjes te pakken. Het waaide hard, erg hard, zoals wel vaker afgelopen winter, maar er stonden na een maand met nauwelijks golven eindelijk weer wat leuke golven om met de speelbootjes los te gaan. Na een anderhalf uur varen en 2 keer teruglopen vanaf de uitwatering naar het zeepaviljoen was de energie op, maar konden toch weer wat mooie moves worden opgetekend. Zeker de 2e sessie was lekker, met mooiere golven, het liep naar eb, waardoor het water lekker op de zandbanken beukte en ik eindelijk 2 flatspins en een backsurf achter elkaar kon maken.

Vanaf nu dus weer elke dinsdagavond een vaarsessie, waarschijnlijk komende week vanaf 19:00, hou daarvoor het forum in de gaten en kom ook!. Goede kleding is nog wel nodig, het water is nog vrij fris als je moet zwemmen.

Komend weekend lijkt zaterdagochtend een goed moment te worden, als je van het weekend wil peddelen, zorg dat je er bij bent! Zie ook hiervoor het forum.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.