Surfen op ’t spui

Laatst hebben we op een staande golf gesurft in het spui! Dat was toch wel gaaf, al was mijn Neutron misschien niet de beste boot om dit mee te proberen……. Brian daaraantegen bleef echt een tijd met een flinke 🙂 op z’n bakkes in de golf liggen (gewone ww kajak…..). Jammer dat er geen echte ww freestyle experts bij waren, die hadden dit vast wel leuk gevonden! Misschien een idee om een keer te proberen?! Keerwater was goed te doen met de Neutron en de golven werden er best aardig van.

Iemand (ik noem geen namen) had ook geprobeerd om verder de zee op te gaan om betere golven te zoeken, maar dat moet je dus niet doen……of je moet erg moe willen worden……hij was daarna wel lekker rustig.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.