Laat in november je snor staan tegen prostaatkanker

Allen,

Wie doet er mee aan de Movember actie (http://nl.movember.com/)? Als je niet durft wat heb je er dan voor over om mij voor lul te laten lopen ;-)….

Elk jaar in de maand November vraagt Movember aan mannen over de hele wereld om hun snor te laten groeien met als doel geld in te zamelen voor de gezondheid van de man. De snorren van Movember verschenen voor het eerst in 2003 in Australië en vanaf dat moment werd het woord ‘Movember’ razendsnel verspreid over de aardbol. Movember heeft momenteel campagnes lopen in Australië, Nieuw-Zeeland, het Verenigd Koninkrijk, Ierland, de Verenigde Staten, Canada, Zuid-Afrika, Finland, Nederland, België, Denemarken, Noorwegen en de Tsjechische Republiek. Movember kent over de hele wereld Mo Bros en Mo Sistas; ze speelden een heel belangrijke rol in het groeiproces van Movember.

Op 1 Movember melden mannen (Mo Bros) zich aan op Movember.com met een gladgeschoren gezicht om vervolgens de rest van de maand een knappe snor te laten groeien. Gesteund door de vrouwen in hun leven, de Mo Sistas, zamelen de Mo Bros van Movember geld in door sponsors te zoeken voor de groeiprestaties van hun snor (Mo). Aan het eind van de maand vieren de Mo Bros en Mo Sistas traditioneel hun inzamelingsacties met een Movember party waarop ze de fel begeerde titels van Miss en Mister Movember uitreiken.

Door effectief gedurende de 30 dagen van november wandelende en sprekende uithangborden te zijn, willen de Mo Bros via persoonlijke en publieke gesprekken mensen bewust maken van de dikwijls genegeerde gezondheid van de mannen. Samen zullen we de manier waarop naar gezondheid en welzijn van mannen gekeken wordt echt veranderen.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.